Robert Smit

Vanaf oktober 2021 in dienst bij mRO

Begin 2020 afgestudeerd als planoloog aan de Hogeschool Utrecht. Daarna werkzaam geweest als projectsecretaris woningbouwprojecten bij, de gemeente Heemskerk, vervolgens als planoloog verder gegaan bij Sweco NL om daar voor een aantal grote ontwikkelaars woningbouwontwikkelingen mogelijk te maken.

Geboren: 10 augustus 1994

Woonplaats: Muiden, binnen de veilige vestingmuren.

Gezinssituatie: in een relatie.

Hobby’s: Muziek maken (speel in een leuk rockbandje), heb een grote passie voor geschiedenis, daarom bezoek ik graag steden en musea in Nederland. Verder fiets ik graag een stukje en maak ik me handen graag vies aan techniek.

Vakoriëntatie: Ruimtelijke ordening is het samenkomen van bestaande activiteiten, belangen en nieuwe ontwikkelingen binnen de fysieke leefomgeving, die elkaar direct of indirect beïnvloeden. Binnen dit speelveld is maken van zorgvuldige afwegingen belangrijk, om nieuwe ontwikkeling passend te maken binnen de bestaande aspecten van de fysieke leefomgeving. Dit vraagt om een overzichtelijke visie op de fysieke leefomgeving en diepgang bij de specifieke knelpunten van een plan.

Mooiste plek in Nederland: Het Gooi, het stukje Noord-Holland met een bijzondere cultuurhistorie, hier vindt je een gemengd landschap van heide, bossen en omliggend polder aan de vroegere Zuiderzee. Waardoor je er verschillende esdorpen, vissersdorpen en vestingsteden kunt vinden.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via info @ mro.nl of telefoon 033 461 43 42