Bureaucultuur

LAAGDREMPELIGE AANPAK...

mRO is uit overtuiging een relatief klein bureau met 6 vaste teamspelers. Zo kunnen wij een stedenbouwkundige, meerdere planologen, een verkeers kundige, een landschaps architect en een jurist opstellen. Door altijd in teamverband te werken heeft iedereen een brede kennis en oog voor andere disciplines. Uit overtuiging kiezen wij voor een kleine en platte organisatie waarbij ook de directie inhoudelijk werk doet en deel uit maakt van team-mRO. Verder kunnen wij terugvallen op externe deskundigheid van freelancers (ecologie en stedenbouw) en een aantal strategische allianties met andere bureaus.

Met deze opzet kunnen wij onze laagdrempelige aanpak en cultuur vasthouden. Opdrachtgevers vinden altijd gehoor voor vragen en opmerkingen. Geen wachttijden en formele procedures, maar korte lijnen en direct antwoord is het credo. Met het merendeel van onze opdrachtgevers hebben wij dan ook een langdurige relatie. Daarin is plaats voor een persoonlijke benadering en vertrouwen, en is de omgang vriendelijk en informeel, zonder daarbij de professionaliteit uit het oog te verliezen.

Wij afficheren ons zelf graag als ‘bevlogen’ en ‘klantvriendelijk’. Dat betekent dat we het liefste werken in een wederkerige relatie met onze opdrachtgever waarin wij een pro-actieve adviserende houding kunnen aannemen. Daarbij beperken wij ons niet tot de ‘technische kanten’ van de plannen, maar zijn wij er altijd op gericht om het plan ook door de bestuurlijke besluitvorming te loodsen en bij de rechter overeind te houden.

 

...EN EEN VRIENDSCHAPPELIJK OMGANG

Wij maken een plan natuurlijk voor onze opdrachtgever, maar zien het ook als ‘ons plan’ met een mRO stempel dat staat voor een gedegen kwaliteit. Met vragen over het plan kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Daarbij zorgen wij er voor dat u snel door de juiste persoon wordt geholpen. Dat is één van de grote voordelen van een relatief kleinschalig bureau. De lijnen zijn kort en onze medewerkers hebben een brede kennis. Ondergeschikte advieswerkzaamheden zien wij als een investering in een wederkerige relatie met onze opdrachtgevers. Een nota voor meerwerk komt er alleen in overleg met de opdrachtgever en niet voor elk telefoontje of e-mailtje.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via info @ mro.nl of telefoon 033 461 43 42