De geschiedenis van mRO

AL DIE WILLEN TE KAAP'REN VAREN...

l Amersfoort

mRO b.v., maatschap voor Ruimtelijke Ordening vervult sinds 1 mei 1989 een rol op het gebied van ruimtelijke ordening, onderzoek en planning.

In 1989 is de maatschap voor Ruimtelijke Ordening door 4 maten opgericht, elk met een eigen specialisme binnen de ruimtelijke ordening. Door het combineren van deze specialismen heeft het adviesbureau zich van meet af aan gericht op alle facetten van de ruimtelijke ordening: landschap, stedenbouw, verkeerskunde, recht en planologie.

In 1992 is het bureau verhuisd naar de locatie, het voormalige pakhuis “de Goede Hoop”, gelegen aan ’t Zand in het oude centrum van Amersfoort. In 1999 is de rechtsvorm van het bureau, vanwege een aantal personele wisselingen, aangepast van een maatschap naar een besloten vennootschap. Maar zonder verleden geen heden, en daarom is ‘maatschap’ in de naam van het bureau gehandhaafd. Van de oorspronkelijke 4 maten staat alleen André Roosken nog aan het roer bij mRO.

In februari 2018 verhuist mRO naar de huidige locatie, een modern kantoorpand, in Weesp.

...MOETEN MANNEN MET BAARDEN ZIJN

Piet Mulder en André Roosken zijn resp. in 2008 en 2020 teruggetreden als directeur-vennoot. Vanaf 1 oktober 2020 wordt de nieuwe directie van mRO b.v. gevormd door Han van Veldhuisen en Roel Groothuis.

 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via info @ mro.nl of telefoon 033 461 43 42