Maatschappelijk betrokken

ONZE BESCHEIDEN BIJDRAGE AAN...

Han van Veldhuisen heeft een burgerinitiatief ontwikkeld, die inmiddels ten uitvoer is.

Hotel Buiten
Samen met de buurtbewoners heeft Han een burgerinitiatief opgezet, met als doel een kleinschalige horeca ontwikkeling aan de Sloterplas in Amsterdam.  Daarmee wordt met de buurtbewoners de eigen leefomgeving verbeterd. HOTEL BUITEN (“het is hier geen Hotel!”), is een warme en gastvrije ontmoetingsplek op een unieke locatie in Amsterdam. Gesitueerd aan de Sloterplas is er uitzicht, ruimte, groen en rust. Hotel Buiten heeft eerlijke en lokale producten op het menu, en een kaart voor elke portemonnee. Gebouw en plek zijn duurzaam ingericht met hergebruikte materialen. 
Voor de Sloterplas & Park is door het burgerinitiatief nu sprake van een prachtig café-restaurant ontworpen samen met buurtbewoners, bezoekers van Hotel Buiten en met de Buurtwerkplaats Noorderhof. Het professionele businessplan van de uitbater sluit naadloos aan op de mooie omgeving, met bewezen concepten als ‘Bring your own BBQ’ en bier van Brouwerij de 7 Deugden. Een initiatief dat leidt tot een verbetering van de directe leefomgeving van de buurt, waar het mooiste strand van Amsterdam wordt aangelegd. Een geweldige plek in Nieuw-West. https://www.facebook.com/HotelBuiten/

... DE WERELD OM ONS HEEN

Voor alle mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, steunen wij de voedselbank met een financiële bijdrage.

 vbn_logo_kort_pay-off-1

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via info @ mro.nl of telefoon 033 461 43 42