Klantgerichte werkwijze

 DUIDELIJKE OFFERTE...

pand binnenWij werken veelal op basis van een uitgebrachte offerte. In onze offertes nemen wij een duidelijk overzicht op van de werkzaamheden en uren en geven (in overleg met onze opdrachtgever) een uitgebreide beschrijving van ons plan van aanpak.

U krijgt vooraf een duidelijke opsomming van het eindproduct en eventuele deelproducten, van het aantal te ontvangen exemplaren van deze producten en van de vorm waarin wij deze producten aanleveren (digitaal en analoog).


Tijdige levering

Na opdrachtverlening stellen wij samen met onze opdrachtgever een reële planning op en daar houden we ons dan vervolgens ook aan. Ons arbeidsethos is dat het werk op tijd af moet en niet dat de poort om 5 uur sluit.

...EN EEN TIJDIGE LEVERING

topkaart1

Open communicatie

Wij gaan altijd in overleg met onze opdrachtgever over de aanpak en werkwijze. Samenwerking met de opdrachtgever is ons credo en een open geest voor de verschillende wegen die naar de eindoplossing/product kunnen leiden, is ons motto.
Er wordt grote waarde gehecht aan de inhoudelijke kwaliteit van plannen, hetgeen wordt bereikt door een goede communicatie met opdrachtgevers en belanghebbenden.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via info @ mro.nl of telefoon 033 461 43 42